Those Dancing DJ:s dansar, dansar, dansar

Karin och jag började spela skivor ihop för två år sedan. Att dj:a är bland det roligaste man kan göra. Skojigt värre och hemskt jobbigt. Det är betydligt svårare än jag trodde, men på ett sätt också mycket enklare. Vi spelar grymma låtar som går att dansa, dansa, dansa till. Massa pop och electro, men ibland slänger jag in finfina synth- och gothdängor och Karin kör gamla klassiker av gubbar. Det är den bästa av världar, en urbra kombination. Blir du sjukt sugen på att röra dina lurviga i takt till vår favoritmusik så kan du svänga förbi Broadway i Norrköping på fredag. Klockan 22-01 står vi i båset och svettas. Kom och smådansa, gestalta med kroppen eller drick lite finöl eller bryggkaffe. Ta dig en saltängsbulle, när du ändå är i farten. De är smöriga och goda.

Och just det – vill du veta mer om dj:s lite allmänt, kolla in alltomdjs.wordpress.com där Karin och jag precis börjat dela med oss av allt vi kan om dj-kulturen.

Och just det 2: Vi kallar oss alltså Those Dancing DJ’s eftersom det är det vi är – de dansande dj:arna. Men namnet är ju så klart också en hommage till asfina, urkompetenta och übertuffa Those Dancing Days.  Dessutom måste ett tack riktas till Lisa som kom på vårt namn.

Annonser
Det här inlägget postades i DJ, Musik, Norrköping. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s